JINC

Ieder kind heeft talent. Ook de honderdduizenden Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en minder rolmodellen. Daarom strijdt JINC voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Waarin íeder kind kansen krijgt.

Ook dit jaar heeft onze Tafelronde zich weer ingezet met drie fantastische events: Pubquiz, Wijnactie en Rally. 

Schermafbeelding-2021-11-04-om-19.28.31
Pubquiz2022

Pubquiz

Vrijdag 4 november staat dit jaar in het teken van de volledig vernieuwde Pubquiz. Het mooie clubhuis van Hockeyclub Push is dit jaar het strijdtoneel waar 25 teams de confrontatie zoeken om de felbegeerde prijzen mee naar huis te nemen. Uitdagende vragen en muziekfragmenten wisselen elkaar in hoog tempo af. Hetzelfde zou je kunnen zeggen over de drankjes en de hapjes. Een mooie avond gaat het zeker worden.

Wijnactie

De feestdagen zijn pas compleet met heerlijke wijnen. Onze sommelier Frank heeft een bijzonder smaakvolle en tegelijkertijd toegankelijke selectie gemaakt. 

wijnactie2022
rally2023vierkant

Rally

Zaterdag 18 maart organiseert de Ronde Tafel 192 ( Breda Mark en Weerijs) een rally voor het goede doel. Tijdens deze volledig verzorgde dag worden er 50 equipes uitgedaagd om een (deels) uitgestippelde route door het brabantse land te rijden met  diverse behendigheidstesten, navigatie opdrachten en puzzels. De start is in Made en via een afwisselende route eindigt de rally op Breda International Airport. 

Terugkijkend

De 14e editie van de RT192 Rally was in alle opzichten een groot feest! Natuurlijk de mooie routes en de uitstekende sfeer, en de prachtige opbrengst van de veiling maakte het feest compleet. In het totaal hebben we met de drie events een schitterend bedrag van €13.000,- opgehaald voor het goede doel.

"Door jullie hebben we het Project Carrière coach uit kunnen breiden met 40 Bredase leerlingen. Een persoonlijk traject waar ze gedurende eind leerjaar 3/begin leerjaar 4 ondersteund gaan worden in hun keuze voor een vervolgopleiding. Dankjulliewel🙏🏼❤️🙏🏼

RT192-rally-1-2022