stichting Mees

Stichting Mees biedt 5 dagen in de week ontwikkelingsgerichte dagopvang. Ieder kind krijgt een persoonlijk (ontwikkelings) plan. De inhoud van dit plan wordt bepaald door de individuele hulpvraag en de nieuwe ontdekte mogelijkheden en wordt dus continu aangepast en bijgesteld. Zo wordt er voortdurend gezocht naar mogelijkheden van het kind om deze vervolgens te ontplooien door de ontwikkeling op gang te brengen en verder uit te bouwen. Ze bieden unieke zorg op het gebied van: kleinschaligheid, individuele vraaggestuurde zorg gericht op de verwachte ontwikkelings-mogelijkheden van het kind, integratie binnen de maatschappij, persoonlijke zorg en aandacht, samenwerking ouders / verzorgers en andere disciplines rondom het kind (o.a. fysiotherapie, logopedie, spelbegeleiding).

Ook dit jaar heeft onze Tafelronde zich weer ingezet met drie fantastische events: Pubquiz, Wijnactie en Rally. 

Foto_02
03-RT192-pub-quiz-01

Pubquiz

Na het daverende succes van afgelopen jaar hebben we de lat voor de quiz wederom weer hoger gelegd. Onder het mom van 'hoe meer vielen hoe meer vreugd' hebben we dit jaar het volledige clubhuis van Push tot onze beschikking. Afgelopen jaar hadden we 25 teams die er een onvergetelijke avond van hebben gemaakt. Dit jaar gaan we naar maarliefst 40 teams. Dat beloofd veel goeds...

Wijnactie

Is jouw wijnkelder al klaar voor de kerst? Vul hem snel aan door op onderstaande link te klikken. Nu ook na de kerst nog gewoon operationeel!

06-RT192-pub-quiz-wijn-01

Rally 

Save the date: zaterdag 16 maart

Ook dit jaar hebben we gekozen voor een rally als een unieke manier om fondsen te werven. Ditmaal voor Stichting Mees. Ons doel is niet alleen om deelnemers een onvergetelijke ervaring te bezorgen, maar ook om een verschil te maken in de gemeenschap door middel van gezamenlijke inspanningen en vrijgevigheid.

Wat kun je verwachten:

  •  Een volledig verzorgde dag met koffie&gebak, lunch en een afsluitend diner.
  • Vier spannende etappes die je door prachtige landschappen en interessante plekken leidt.
  • Bijzondere navigatieopdrachten en rijvaardigheidsoefeningen onderweg.
  • Kansen om (onderweg) bij te dragen aan het goede doel.
  • Een gezellige afsluiting met heerlijk eten en de mogelijkheid om verhalen te delen.
  • Afsluitend een veiling waarbij de opbrengst volledig naar het goede doel gaat. 

We zijn ervan overtuigd dat deze liefdadigheidsrally niet alleen een geweldige ervaring zal zijn, maar ook een gelegenheid biedt om iets terug te geven aan de gemeenschap. De opbrengst van dit evenement zal volledig worden gedoneerd aan Stichting Mees om hun waardevolle werk te ondersteunen.

Je aanwezigheid en deelname zijn van onschatbare waarde voor het succes van dit evenement. Schrijf je snel in en nodig vrienden, familie en collega's uit om samen een verschil te maken.