Onze tafel

Een vereniging die onderlinge vriendschap bevordert, die tegelijkertijd stimuleert dat kennis, ervaringen en meningen veelvuldig worden uitgewisseld en zo bijdraagt aan de ontwikkeling en ontplooiing van al haar leden. Een club voor mannen tussen de ca. 25 en maximaal 40 jaar. Naast (internationale) vriendschap en persoonlijke ontplooiing is het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap minstens zo belangrijk.
 
Een actieve Tafelaar kan veel aan zijn lidmaatschap hebben. Dineravonden, die eenmaal per maand worden gehouden, zijn het platform voor boeiende discussies over het leven van onze Tafelaars, zowel prive als zakelijk. De kennis, maar ook de typische problemen van iemand met een ander beroep, andere inzichten, persoonlijke ervaringen en meningen. Iedere Tafelaar draagt iets bij.

Logo_RT192_Verticaal-01

Bestuur

joost

 

Joost Simons

Voorzitter

jeroen

 

Jeroen de Boer

Penningmeester

marien

 

Marien Leber

Secretaris

Ronde tafel Nederland

Bij de Nederlandsche Tafelronde bloeien vriendschappen op, wordt hart voor de maatschappij omgezet in concrete actie en is voortdurende zelfontplooiing van de leden het nobel streven. Een Tafelaar is altijd in beweging, voor de wereld, zijn mede-Tafelaars en zichzelf.

De Nederlandsche Tafelronde is een vereniging voor mannen tussen de 18 en 40 jaar. Mannen die onderlinge vriendschap hoog in het vaandel hebben staan. Die zich willen blijven ontwikkelen en ontplooien. En ondertussen hun expertise en tomeloze energie in willen zetten voor het goede doel. Die kennis en ervaring willen delen en niet terugdeinzen voor een levendige discussie.

Logo_RTNL_Verticaal-01